Tilasuunnittelu

Tarjoamme edistyksellistä tilankäyttösuunnittelua monipuolisiin hankkeisiin kiinteistöjen omistajille ja kehittäjille.  

Luomme uusia tiloja sekä käyttötarkoituksia ja autamme löytämään erilaisten uudisrakennus- ja muutoskohteiden täyden potentiaalin. Teemme tilasuunnittelua etupäässä toimisto- ja liikerakennuksiin pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Suunnittelemme tilat asiakkaamme liiketoiminnan ja tilojen käyttäjien kannalta tuottaviksi, viihtyisiksi ympäristöiksi.

Houkuttelevampia tiloja 

Liike- ja toimistorakennusten pitkä elinkaari edellyttää rakennusten muuntojoustavuutta. Suunnittelupalveluidemme avulla voitte lisätä rakennusten arvoa tuomalla esille kiinteistön muunneltavuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hyvällä suunnittelulla voidaan merkittävästi tehostaa  tilan käyttöä. 

Tilasuunnittelulla tehokkuutta vuokraukseen

Suunnittelijoillamme on vankka kokemus muuntojoustavien toimitilojen suunnittelusta. Huomioimme suunnittelussa myös rakennustekniset mahdollisuudet tilankäytölle ja esimerkiksi jaettavuudelle. Suunnitelmiemme ja visualisointiemme avulla tilojen vuokraus on tehokkaampaa.  

Tukea vuokralaisneuvotteluihin

Autamme määrittelemään tilojen reunaehdot ja laatimaan materiaalit, tilalayoutit, laatutasokuvaukset sekä tarvittaessa rakennustapaselostukset tilojen vuokrausta varten. Osallistumme mielellämme myös vuokralaisneuvotteluihin, jolloin käyttäjän toiveet voidaan ottaa huomioon suunnittelussa. Muutossuunnitelmien lisäksi voimme valvoa työn toteutusta tilojen valmistumiseen asti.  

Heräsikö kysyttävää?

Soita 000 000 0000