Sisustussuunnittelu

Suunnittelemme ja sisustamme inspiroivia, funktionaalisia toimitiloja  sekä julkisia tiloja.

Luomme viihtyisiä toimitiloja, jotka parantavat sekä työntekijä- että asiakaskokemusta ja tukevat yrityksen liiketoimintaa. Toteutamme tasokasta sisustussuunnittelua muun muassa toimistoihin ja myymälöihin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.  

Työhyvinvointia ja yrityskuvaa tukevat toimitilat

Viihtyisät, brändin mukaiset toimitilat vahvistavat positiivista yrityskuvaa asiakkaissa ja sidosryhmissä sekä tarjoavat innoittavan ja toimivan työympäristön työntekijöille. Me ARKConsilla suunnittelemme visuaalisesti näyttäviä ja ennen kaikkea funktionaalisia tiloja asiakkaillemme. Tavoitteenamme on suunnitella puitteet, jotka tarjoavat parhaat mahdolliset edellytykset yrityksen toiminnalle.

Suunnittelun lähtökohtana käyttäjien tarpeet ja yrityksen tavoitteet

Lähtökohtana toimitilojen sisustussuunnittelussa ovat aina yrityksen brändi ja tavoitteet sekä tilojen käyttäjät, olipa kyseessä kokonaan uudet toimitilat tai vanhojen toimitilojen muutos nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeita paremmin vastaaviksi. Me tarjoamme uusia ideoita ja vastaamme miellämme toimitilojen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta niin tilankäytön, valaistuksen, työergonomian kuin värien, kalustuksen ja akustiikan osalta.  

Heräsikö kysyttävää?

Soita 000 000 0000