Kestävä rakentaminen

Greencons tarjoaa asiakkaillensa kestävän rakentamisen mukaisia ratkaisuja. Negatiivisten ympäristövaikutusten minimointi rakentamisessa on yhä useammalle toimijalle tärkeää, mutta kuinka tuo toteutetaan arkipäivän projekteissa ei ole vielä yleensä konkreettisella tasolla.

Greencons on ottanut tästä haasteesta kopin ja kehittänyt rakennushankkeiden kaikkiin osa-alueisiin konkreettiset pelimerkit. Yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidään heidän näkökulmaansa sopiva toimintamalli kestävän rakentamisen toteutumiseksi kaikissa projekteissa.

Palvelukokonaisuus

Greencons tarjoaa palvelukokonaisuuden jossa luotua toimintamallia seurataan ja dokumentoidaan rakennushankkeen edetessä niin, että siitä jää konkreettinen todiste ympäristön huomioimisesta asiakkaalle.

Hankesuunnittelusta lähtien kiertotalous huomioiden, hiilijalanjälkivertailujen ja energianoptimointiratkaisujen kautta vähäpäästöiseen työmaahan ja hankkeen valmistuttua optimaalisen toiminnan seuraamiseen.

Ole yhteydessä niin tehdään yhdessä rakentamisesta kestävää ja ympäristöystävällisempää kaikkien tulevaisuuden turvaamiseksi.

Soita 000 000 0000