Arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelu

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja vastuullista arkkitehti- ja pääsuunnittelua.

Toteutamme kokonaisvaltaista arkkitehti- ja pääsuunnittelua korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen rakennus- ja kehityshankkeisiin. Autamme löytämään parhaat ratkaisut asiakkaan toiveiden ja kohteen ainutlaatuisten vaatimusten mukaan. Asiakkaitamme ovat muun muassa yritykset, ammattimaiset kiinteistönomistajat, kiinteistösijoittajat ja rakentajat pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa. Yritystoimintamme tarjoaa palveluja myös Baltian maihin ja muualle Eurooppaan.

Luovia ja kestäviä ratkaisuja

Lähtökohtana arkkitehtisuunnittelussamme on yhdistää asiakkaidemme toiveet ja kohteen vaatimukset toiminnallisesti ja esteettisesti kestäväksi kokonaisuudeksi, rakennustekniset sekä talotekniset reunaehdot huomioiden. Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme innovatiivisia, turvallisia ja ajattomia elin- ja työskentely-ympäristöjä, kestävää kehitystä unohtamatta.

Monialaista suunnitteluosaamista

Kokeneiden suunnittelijoidemme ja monipuolisen rakennus- ja suunnittelualan tuntemuksemme ansiosta pystymme vastaamaan kaikista rakennusprojektin edellyttämistä suunnitteluvaiheista aina tarveselvityksestä ja rakennusteknisestä suunnittelusta käyttöönottoon asti.

Vastuullista pääsuunnittelua

Toimimme mielellämme myös kohteemme pääsuunnittelijana ja asiakkaamme kumppanina hankkeen alusta loppuun saakka. Pidämme langat tiukasti käsissämme ja huolehdimme rakennushankkeen suunnittelun eri osa-alueiden koordinoinnista, yhteensopivuudesta ja laadusta sekä rakennuslupaehtojen täyttymisestä.

Kokonaisvaltaista palvelua

Kokonaisvaltainen toimintamallimme ja kattavat suunnittelupalvelumme takaavat sujuvamman ja tehokkaamman projektin. 

Kaikki asiointi hoituu saman toimiston kautta, kustannukset pysyvät maltillisina ja suunnittelu aikataulussa.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 000 000 0000